Echtscheidingen

Nadia El Kaddouri
1) WINDELS L.,De knelpunten bij bezoekrecht vanuit het perspectief van de sociale dienst van de politie, Eindw.M.A., Kortrijk-IPSOC,1996
2) AUMAN A.,De invloed van echtscheiding op kinderen uit de lagere school:ontwikkeling van een echtscheidingskoffer als methodiek voor preventieve en curatieve begeleiding, Eindw.TP., Kortrijk-IPSOC,2007

Sofie Fossaert
1)DEJONGHE S. Echtscheidingsproblematiek.Een methodiek om het thema echtscheiding aan bod te bregen in de lagere school. Katho-Ipsoc, ongepubliceerd eindwerk, Kortrijk, 2009.

Sarah Gevaert
1) Vanoosthuyse G., “Mama en papa, weten jullie wel hoe ik me voel?”: tips voor ouders om beter om te gaat met hun kinderen tijdens een echtscheiding, Eindwerk G.O., Kortrijk: Ipsoc, 2004.

Marlies Gouhie
1) LESSAGE F., "Echtscheiding en het sociaal en schools functioneren van kinderen: een exploratief onderzoek bij kinderen uit de lagere school.", eindwerk TG,GP,AIP., Kortrijk-Ipsoc, 2003.

Stephanie D'Oosterlinck
1) BOVYN O., Eén hart, twee huizen: een beschrijvende studie over de emotionele impact van een echtscheiding en een nieuw samengesteld gezin op lagere schoolkinderen aan de hand van een gevalstudie., Kortrijk: Ipsoc, 2006.

Maaike Devos
1) GOES, N., Mama of/en papa: kind en achtscheiding, Katho ReNo, Torhout, 2009.

Sandra Sobucka
1) SOLLIER, E., Stalking; levensbedreigend? Een stappenplan voor de lokale politie, Kortrijk: Ipsoc 2008.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License